Aylardır yazmıyor olsam da takip ettiğim güzel insanların güzel yazılarını okumaya devam ettim. Bu arada başımdan geçenler tekrar bir şeyler yazmak için bana enerji verdi.

Çok güzel filmler izledim, yeni dizilere başladım, yeni gruplar ve müzikler keşfettim. Harika şeyler oldu ki bunlardan en harikası bir yıldır görmediğim can dostumu görmeye gittim ve onunla çok güzel bir hafta geçirdim. O hafta ile ilgili de birkaç şey yazacağım yazının sonunda. Bana enerji veren bir başka şey ise Arctic Monkeys benzeri bir grup keşfetmem oldu. Öyle harika bir albüm yapmışlar ki, bulsam satın alırım seve seve. Bu harika grubu ve harika albümünü sizinle paylaşacağım ama sizler yine de çok paylaşmayınız. Grubun adı The Neighbourhood.


Ağustos 2011'de Newbury Park, California, United States'de kuruluyor ve ilk tam albümleri I Love You, Nisan 2013'te Columbia Records aracılığıyla çıkıyor. Sizleri bu harika albümle tanıştırayım hemen. The Neighbourhood - I Love You

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim. Grubun solisti, fotoğrafta en solda, Jesse James Rutherford'u Sherlock dizisindeki Moriarty karakterini oynayan Andrew Scott'a çok benzetiyorum.


Albüme dönecek olursak I Love You'da 11 şarkı var ve benim favorilerim: Sweater Weather, Afraid, Let It Go.

Onun dışında can dostumla geçirdiğim günleri anlatmaya kelimeler yetmez. Zaten Kıbrıs'ta okuyor olmasından ötürü bu kadar uzun süre görüşemedik. Yolculuğum bittiği gün beni karşılamaya gelmişti. Bir yıl aradan sonra iki kardeş sımsıkı bir sarıldık. Sonraki birkaç günü direkt atlıyorum. Ola ki okur mokursun buraları, sana burdan "Eyi olur eyi, hoş olur, datlı olur." diyorum. O anladı :) Beraber başladığımız diziden bahsedeceğim. Çok beğendim ve fazla anlatmayacağım. Sadece, Sherlock dizisini izleyip de beğendiyseniz, gözünüz kapalı başlayabilirsiniz. Dizinin adı Forever. Hadi bunu da bıraktım buraya. En kısa zamanda başlayın.

11 Yorumlar

  1. The Neighbourhood dinleyen biri daha ehehee :)
    Çok severim ben de ya, biri daha buldum diye sevindim de yine de çok yayılmaması tercihimdir tabi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiye kadar nasıl denk gelmemişim hiç bilmiyorum. Çok paylaşmıyorlar ve çok yayılmıyor demek ki :D

      Sil
    2. Çok bilinen bir grup değil zaten ya normal. Bak sana bir iki grup daha söyleyeyim sevdiğim onlara da bak, belki çoktan dinliyosundur bilmiyorum :D Arcade Fire, The Strokes, Noel Gallagher's High Flying Birds ve My Morning Jacket. Bunlar da alternative tarzda baya iyi :)

      Sil
    3. My Morning Jacket dışındakileri biliyorum. Ama o grubu duymadım hiç.

      Sil
  2. Gerçekten benziyorlar.:)

    Bak ne dicem: YA BLOG TEMANA AŞIK OLMUŞ OLABİLİRİM, BU NASIL SADELİK, NASIL COOL RENKLER. ÖLCİM KISKANÇLIKTAN

    YanıtlaSil
  3. Sweater Weather'a bayılıyorum!

    YanıtlaSil
  4. aldım dinlemeye eyvallah :)

    YanıtlaSil
  5. Selam, yeni keşfettim burayı Ayronika. :) Ayronika da ne demek? :)

    Neyse neyse ben de beklerim... :)

    YanıtlaSil
  6. yazıda tarih görmedim eski bir post sanırım the neighbourhood da şimdi ele ayağa düştü valla bilmeyen kalmadı gibi, ay o diiil deeee arctic monkeys benim de favori grubum sonsuz bir loopta dinleyebilirim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu yazıyı sene başında yazmıştım. O zamanlar pek az kimseler biliyordu şimdi bilmeyen yok. Hem iyi hem kötü aslında. İyi, çünkü severek dinlediğim insanlar para kazanıyor ve bu onları yeni albümler yapmaya iter; kötü, çünkü giderek ele ayağa düşüyor dediğin gibi.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski